Het VVV-kantoor van Trouville-sur-Mer lanceert een nieuw spel voor het hele gezin!

Volledig bedacht, gemaakt en ontwikkeld door onze teams, met de medeplichtigheid van Thomas Lesourd (Dragons Normands) voor de illustraties.

Bij de samenstelling van het spel is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale of Franse knowhow en met trots presenteren wij u vandaag ons nieuwste project!

"Mystery on the set" is een familieonderzoeksspel in de stad van 2 tot 3 uur. 

Bekijk een voorproefje van het spel…” Een team van jonge filmmakers maakt een documentaire over nieuwe kunstenaars in Trouville-sur-Mer. Ze dagen zichzelf uit om een ​​prijs te winnen op Off-Courts, het beroemde kortfilmfestival van Trouville. Ze hebben al verschillende stedelijke werken gefilmd en gefotografeerd en willen in stijl eindigen met hun favoriete artiest “Jean-Paul”, maar het noodlot, het werk op het strand is verdwenen… Colette, de beroemde mascotte van het resort, schiet hen te hulp. Voor haar is het duidelijk, tussen artiesten begrijpen we elkaar! Je moet op zoek naar kunstenaars die de geschiedenis van de stad hebben getekend. De filmcrew treedt daarmee in de voetsporen van deze emblematische figuren.
Hun missie: het ontbrekende werk vinden om het filmen te voltooien. "

Dit spel maakt deel uit van de operatie Les Étonnants Patrimoines, een initiatief van de afdeling om het erfgoed van Calvados te ontdekken met het gemeenschappelijke thema film! Achttien leuke en zintuiglijke bezoeken voor het gezin. Alle afspraken en alle nuttige informatie zijn beschikbaar op de site www.lesetonnantspatrimoines.fr 

Spel getest en goedgekeurd door het personeel van het VVV-kantoor van Trouville-sur-Mer! Vind snel het spel dat te koop is in de winkel van het VVV-kantoor!

Verkoopprijs: € 16 exclusief in de VVV-winkel.